Om 17.30 ging de ploeg met de auto's richting Haren om 19.30 aan te mogen treden tegen de plaatselijke club Stentor.

De eerste set begon voor beide teams wat afwachtend en het ging gelijk op. Door goede service druk en mooie punten nam Side-Out uiteindelijk het initiatief en liep het weg bij Stentor. De eerste set werd binnen geharkt met 23-25. 0-1 voor Side-Out.

De tweede set begon weer met een gelijkopgaande strijd en ging gelijk op. Het initiatief uit de eerste set kon Side-Out niet bij zich houden en door vele service fouten hielden we Stentor aan het zogenoemde elastiek. Het ging gelijk op tot de Big points. Door goed verdedigend werk werd en mooie aanvals punten werd er een voorsprong gecreëerd. De 2e set werd gewonnen met 22-25. Het was 2-0 voor Side-Out!

De derde set leek Stentor niet veel meer uit te maken en met een goede service en oplettend blok werd er al gauw een voorsprong gecreëerd voor Side-Out. Het was een kwestie van de set uitspelen. De derde set werd daardoor ook gemakkelijk gewonnen met 12-25.

Omdat de concentratie en focus door het gemakkelijk winnen van de derde set wat was weggevallen kon Stentor toch weer mee in de laatste set, dit niet door hun eigen spel maar door de hoge foutenlast van Side-Out. Na een time out werd de blik weer op scherp gezet en trok door slim aanvallend spel Side-Out de set naar zich toe. 23-25

Agenda

29 dec: Familievolleybal

 

Wedstrijden NEVOBO

Nevobo 180px

 

Sponsoren

Anbergen Vanstaalduinen Jumbo Van Der Schouw Emmy Teampagina Peters Totaal Slapen Sanders En Temmink Zwart Niburg Pallets Mw Staalbouw Rabobank Hofsinknijland Jongenlaan Dd Sport Panelen Holland Meijer Parket
Ga naar boven